Suntem Departamentul tău extern de Marketing

De la strategie de marketing la implementare campanii integrate de comunicare, de la creație logo și branding la design materiale publicitare, de la evenimente de companie la campanii inedite de guerilla marketing
...
alegem din meniul de soluții ce ți se potrivește mai bine ca să te diferențiezi pe piață și să-ți îmbunătățim business-ul!
Creativi...dar serioși

ADVENTS în cifre

Stimulente consumate in aceasta saptamana...

ciocolata si conexe

Clienți mulțumiți,
experiențe minunate!

Povestea ADVENTS...

așa cum am simțit-o eu

"Povestea ADVENTS a început din dorința unui om de a face o schimbare în viața lui, așa cum încep toate experiențele importante din viața noastră. Este vorba de Felix Singer – persoana cu cele mai sănătoase valori pe care am întâlnit-o, care a încercat să transpună aceste valori și în mediul de business (de multe ori i-a reușit...de și mai multe ori, nu - din cauza faptului că nu toți oamenii sunt ca el...). În 2007 Felix a înființat firma ADVENTS (Advertising&Events), având ca obiect principal de activitate organizarea de târguri și evenimente tematice pentru companii. Capitalul financiar (împrumutat), energia, timpul, dar mai ales visele investite în ADVENTS au fost de necuantificat... doar owner-ii de business și antreprenorii înțeleg ce spun aici.

Eu am intrat în povestea ADVENTS la șase luni după ce ea începuse, cu un ,,capital,, de cinci ani experiență în marketing, multe studii în domeniu, dar mai ales cu acea doză mare de nebunie și entuziasm care te determină să fii perseverent și încăpățânat pe drumul pe care l-ai ales. În agenție am făcut ce știam mai bine și ce mă pasiona mai mult - adică marketing. Am reușit să organizăm primele evenimente, dar cel mai important, am extins beneficiile oferite clienților: campanii integrate de marketing, studii de piață, design grafic, branding, campanii publicitare și de PR. De atunci au trecut 10 ani, zeci de experiențe și sute de ore de creație.

Ne-am transformat încet, încet dintr-o firmă de evenimente într-o agenție de marketing. Felix și-a urmat visul acum câțiva ani, de a locui într-o altă țară unde valorile lui rezonează, probabil, cu mai mulți oameni. Eu... am urmat evoluția din angajat, în asociat și apoi owner de business - cu mai multe responsabilități, dar cu același entuziasm. Iar ADVENTS...crește: în clienți, proiecte, experiențe, planuri și vise."


Povestea Advents