Politica de confidențialitate

Toate materialele (texte, imagini) publicate pe acest site (www.advents.ro) sunt proprietatea intelectuală a firmei ADVENTS SRL.

www.advents.ro este un site administrat de ADVENTS, companie care are punctul de lucru principal în Timișoara, România - str. Dej nr. 14 și este înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J35/1918/2007, având cod unic de înregistrare: RO 21771032.

Materialele publicate pe acest site nu pot fi folosite în scop personal sau comercial, fără acordul în prealabil al SC ADVENTS SRL. Este interzisă descărcarea imaginilor sau copierea textelor, precum și modificarea acestora sau folosirea completă / parțială a acestora în scop personal sau comercial. Nu este permisă folosirea oricărei imagini / material video de pe acest site într-un format modificat sau alăturate altor texte sau în alte contexte de comunicare comercială.

ADVENTS SRL deține drepturile de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor publicate pe acest site. Aceste lucrări sunt protejate de legea dreptului de autor. Toate aceste drepturi sunt rezervate.