Cele mai mari plăci ceramice văzute vreodată

la evenimentul imobiliar&deco “Acasă pentru tine”, 11-13 septembrie, Iulius Mall Timișoara

În perioada 11-13 septembrie 2015 organizăm la Iulius Mall Timișoara ediția de toamnă a evenimentului imobiliar și deco ,,Acasă pentru tine,,!

În cadrul evenimentului puteți descoperi cele mai mari plăci ceramice văzute vreodată, prin intermediul companiei Tempini. Furnizor de top al produselor de baie și ceramică, Tempini vă prezintă plăci ceramice cu dimensiuni extra-large, până la 160 x 320 cm, cu grosime de doar 6 mm, putând fi tăiate în orice formă și dimensiune. De asemenea, produse și soluții pentru amenajarea băilor vor fi oferite de specialiștii Tempini în zilele evenimentului, alături de surprize pentru vizitatori. Unul dintre invitaţii de onoare ai acestui eveniment este Ştefan Popa Popa’s care va fi prezent în cele trei zile în spaţiul amenajat de Tempini România şi care face caricaturi timişorenilor prezenţi la eveniment pe parcursul celor trei zile. Culoarea şi desenul sunt elementele de bază în design, aşa că spaţiul Tempini va fi animat vineri, 11 septembrie de graficianul Flaviu Roua care va face o demonstraţie live de graffiti 3D pe placa Magnum. Proiectul Magnum – the largest size ever seen, înseamnă o provocare extrem de mare, aşa că timişoreanul Lorenzo-Cristian, membru silver al unuia dintre cele mai prestigioase cluburi de magicieni din Londra, depăşeşte barierele realităţii cu un număr artistic de magie. Spaţiul va fi condimentat cu muzica intrepretată, live, de tânărul pianist şi compozitor Cosmin Mihalache.

 „Am ales să marcăm acest moment prin expunerea celor mai mari plăci din lume într-un centru comercial,în cadrul evenimentului „Acasă pentru tine”, pentru a arata o evoluţia finisajelor şi o viitoare schimbare la faţă a designului. Având în vedere că primele plăci ceramice, produse în urmă cu 50 de ani aveau dimensiunea de aprox 7 centimetri, dimensiunea de 3 metri la care s-a ajuns acum arată clar modul în care avansează lucrurile. În amenajările interioare, cred că orice om s-a confruntat cu problema curăţării spaţiilor dintre ceramica ce adună impurităţi. Plăcile Magnum, elimină aceste probleme. Totodată plăcile pot fi folosite pentru placarea unei uşi sau a unei mese sau a altor piese ce compun mobilierul unei încăperi. Oferă un infinit de posibilităţi de utilizare creativilor”, a declarat Gigi Nacev, manager Tempini România.


Tot în cadrul evenimentului ,,Acasă pentru tine,, puteți descoperi cel mai nou proiect rezidențial din Timișoara - VIVALIA Soarelui. Acesta constă în dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu o nouă generație de apartamente în zona Soarelui care va cuprinde: 60 unități locative constând în apartamente cu 2 și 3 camere, având 7 tipuri de compartimentări, 18 locuri de parcare acoperite (216mp) și 49 neacoperite (588mp), parcare pentru biciclete, 33 spații de depozitare închise (72,25mp). Proiectul VIVALIA Soarelui oferă timișorenilor un standard de viață confortabil.  Moda se schimbă și în domeniul design-ului interior al locuințelor, evoluând către un efect estetic prin care să se reflecte un anumit stil de viață, anumite stări de spirit și un confort vizual care să transforme locuința în „locul de refugiu” în care să regăsești liniștea de care ai nevoie după o zi plină. Tendințele 2015/2016 în materie de amenajări interioare vor fi prezentate de companii precum Insidecor, Junior Ban, Edel Klasse, Impero, Bauformat, Casa Barani care vin cu soluții uimitoare în cadrul evenimentului ,,Acasă pentru tine,,. De asemenea Piastrelle și ItalCeram vor prezenta idei de mobilier și amenajare a băilor, completate fiind de ultimele modele de căzi de baie.

Descoperă feelingul de ,,acasă,, la evenimentul home&deco ”Acasă pentru tine” – 11-13 septembrie, la Iulius Mall Timișoara.

Detalii... Acasă pentru tine


Vrei să știi cum să-ți promovezi business-ul? Ești curios de noutățile din marketing? 

Înscrie-te la newsletter. 

Nu te bombardăm cu newslettere zilnice - unul pe lună e de ajuns ;)